Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων Διδασκαλίας (ΕΕΔ) στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρος Σχεδιασμός»

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων Διδασκαλίας (ΕΕΔ) στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρος Σχεδιασμός»

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων Διδασκαλίας (ΕΕΔ) στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρος Σχεδιασμός»

7 Απριλίου, 2022

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Πολυτεχνικής Σχολής «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρος Σχεδιασμός» δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δυο (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα Διδασκαλίας (ΕΕΔ), Οι θέσεις αφορούν την κάλυψη διδακτικών αναγκών με σύμβαση μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου (καθορισμένης διάρκειας με δυνατότητα πιθανής εργοδότησης και για το επόμενο έτος). H διδασκαλία θα γίνεται στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρος Σχεδιασμός» και περιλαμβάνει συνδυασμό διδασκαλίας μαθήματος και εργαστηρίου. Η διδασκαλία αφορά τα μαθήματα:

«ΠΟΛ 604 Προχωρημένη Εργασία: Ενοποιημένος Σχεδιασμός και Έρευνα Έργου Ι»
«ΠΟΛ 704 Προχωρημένη Εργασία: Ενοποιημένος Σχεδιασμός και Έρευνα Έργου ΙΙ»
«ΠΟΛ 804 Προχωρημένη Εργασία: Ενοποιημένος Σχεδιασμός και Έρευνα Έργου ΙΙΙ»

Η πλήρωση των θέσεων υπόκειται στη διαθεσιμότητα χρηματοδότησης.

Σημειώστε ότι η απασχόληση είναι μερική και αφορά το Χειμερινό (15 διδακτικές εβδομάδες), το Εαρινό (15 διδακτικές εβδομάδες) και το Θερινό Εξάμηνο (8 διδακτικές εβδομάδες) του ακαδημαϊκού έτους 2022 – 2023.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική.

Προθεσμία: 29/04/2022

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Προκήρυξη
Πρόσφατα Άρθρα

Ημέρα Γνωριμίας για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές/τριες

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσκαλεί υποψήφιες/ους μεταπτυχιακές/ούς φοιτήτριες/ές και τις οικογένειές τους, καθώς και το ευρύτερο κοινό, στην «Ημέρα Γνωριμίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, ...
Διαβάστε Περισσότερα →

Ενεργειακή Απόδοση των Κτιρίων στην Κύπρο: Επικείμενες Εξελίξεις και Προκλήσεις

ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΤΑΣ 🕒 Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024, 18.00-19.00 📍 Αίθουσα 109, κτήριο ΧΩΔ01, Πανεπιστημιούπολη «Ενεργειακή Απόδοση των Κτιρίων στην Κύπρο: Επικείμενες Εξελίξεις και Προκλήσεις» ...
Διαβάστε Περισσότερα →
Scroll to Top